torsdag 4 mars 2010

Sovomgång nr.2

Känns som dagen än så länge bestått i sova, vakna, äta, sova, vakna, äta :) Nu sover mr P igen - hoppas på lite längre än en timme denhär gången, men man ska ju inte hoppas på för mycket *s* Är nog bara gilla läget att han tycker microsömn är trevlig.

Han fick sitta & titta på när jag körde ett 20minuters pass på wii'et - undra vad han tänker?? Hann to.m. duscha medans han va vaken så nu är det lite snabb undanplockning & matlagning som gäller!

Kom & tänka på ett roligt falskt par också. Dom grattade båda när vi fick Pimme, men sen har karln i förhållandet sagt till en annan (när Loke hörde utan att dom visste om det ha ha) att han & hon hade bestämt att aldrig skaffa barn eftersom det blir sååå synd om barnet som får en så gammal pappa - BULLSHIT! Idioter! Men det bästa av allt - man behöver inte umgås & låtsas vara trevlig mot dom mer än nödvändigt & jag hoppas dom aldrig får nå ungar heller för den delen för dom skulle bli så psykiskt instabila så det vore elakt bara det! HA!

Va skönt det va & säga det & jag tycker inte ens jag är elak. Tycka får man ju göra, men då behöver man inte vara falsk & spela glad heller så det så ha ha!

Puss & Kram :)

3 kommentarer:

  1. Tycka får man,men alla åsikter behöver
    man inte dela med sig av,och vem säger att någon som är äldre skulle vara sämre.kan ju vara precis tvärtom.ha de bäst =)

    SvaraRadera
  2. Och det bästa av allt - man behöver inte umgås med folk man tycker är idioter & är det så att man måste så får man väl vara ytligt j*la trevlig - är något jag övar på - inte jättebra på det än :=)

    SvaraRadera
  3. Nej man får bita sig stenhårt i läppen =)

    SvaraRadera