söndag 28 mars 2010

Fagersta by night - herregud!!


Jodå... Nu har man haft en utgång här på hemmaplan & det ja...det va typ totalt värdelöst - hade betydligt trevligare hemma när vi satt i lugn o ro, men nu är det gjort - själva premiären även om det va väldigt lugnt & städat. Vissa va charmiga & vissa va mindre charmiga eller hur va det nu man skulle kalla det? *puh* Nej...nästa gång blir minersfesten i maj & då vet jag att det blir kanon! :)

Okej....nu är det ju såhär att Fagerstas nattliv är under all kritik typ.... Greenman (med disco=99% mellan 18-20), Järnvägskrogen va det typ 10 pers på & O'learys stängde tydligen kl.01 jo.....sen va det klart typ.... Är rätt skönt & bara hålla sig på hemmaplan & umgås med dom man tycker om för dom kan ju faktiskt komma hit & bara sitta & mysöla ändå :)

Nu är det snart dax för lite lördagsmys ha ha ha ha

Kram D

Ps. Bilden är lite smått urkass men har inget redigerarprogram här - röda ögon på el-maxo & spackel på väggen, men det är ju som sagt renovering pågår :) Synd att inte snygga hallen syns, men det kommer en bild såsmåningom när det kommit in ett schyst golv också :)

1 kommentar:

  1. Tack för en trevlig kväll, hade det inte varit för allt lördagsmys man får stå ut med så hade säkert jag oxå haft livsglädje, men finne som man är så anpassar man sig.

    SvaraRadera