tisdag 2 mars 2010

Sådär ja!

Sådär - då har man gjort lite nytta idag också. Blev en kort promenix ner på stan & på pickabo slog shoppingsugen till - behövde verkligen shoppa någonting så det blev lite scrapbookinggrejjor - jättebra & ha eftersom jag köpte ett kit förut & inte har gjort någonting...hmm....ska ta & pyssla lite nån kväll :)Dessutom fick Loke & Lucas ett par foppatofflor var - snäll tjej man är va? ;)

Sen styrde vi vagnen mot Brage där det bjöds på makaroner & köttbullar & lite snack om allt möjligt....prinsar, finnar, folk & ja....lite allt möjligt. Marie va på riktigt bra humör trots att hon inte rökt nåt på hela dagen - duktig flicka :) Dumt & sluta röka när barnen har sportlov & förmodligen är mer rastlösa än vanligt men det väljer man ju själv he he he

Nu har jag & mr P kört ett wiipass - tror inte det händer någonting med kroppen (jo förresten - låren) men det känns ju bättre än att göra nada iaf dessutom är det rätt skoj :)

Lucas kommer imorgon istället. Dom har varit lite kassa i magen under helgen så det verkade sunt att dom håller sig borta en dag extra :)

Nu då? Känner att shoppingbehovet inte är tillfredställt än....men tror inte det blir att göra nåt åt det idag, men det är ju fler dagar på en vecka :)

Lejjade iväg min pokerkryssningsbiljett - kändes bra - även om det visst går att lösa med pumpning & så till lilleman så känner jag bara att jag inte vill sticka iväg "själv" än. Det kommer ju fler chanser! Får hålla tummarna för att han som tog över biljetten vinner istället så man får några kronor :)

Nu är det väl bäst & plocka lite medans liten kör sin microsömn!

Puss & Kram D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar