torsdag 18 mars 2010

Oj - fredag imorgon!

Oh oh - imorgon är det fredag = vi ska byta lägenhet. Kommer m andra ord leva i ett än värre kaos än vanligt ett par dagar, veckor innan allt är på sin plats & när saker & ting är på ett ungefär där dom ska så blir det renovering! Steg 1 blir Lucas rum. Han vill ha grönt & det ska han visst få, men tror att jag lär styra upp så inte hela rummet blir typ marsipangrönt - kan nog räcka med en vägg eller nåt i den stilen, men som sagt först flytta in o runt :)

"Började" dagen med en fika/frukost/lunch nere på Valonen med Eva P där också Janne B dök förbi på en kaffe - hade med mig kameran, men såklart så va batteriet slut när jag väl fick upp den & kameran på mobilen känns inte ens värd att ta någe kort med....ja ja - hur som - nästa gång är den med & batteriet laddat! Lär ta & införskaffa ett reservbatteri också - det lär man ju liksom ha - oprofessionellt liksom! Hmm...

Sen blev det hem & "ta emot" Lucas som hade lyckats glömma sina shorts & handduk (eller rättare sagt hela påsen med badkläder) i simhallen - trodde han då han hade lagt ur den när han skulle ta fram mackan så vi åkte dit, men där fanns det inget (iaf inte i omklädningsrummet) & på lekis sprang han in & där såg han inte till någon påse. Den dyker nog upp - får väl ta en tur förbi simmis nån dag igen om inte annat & checka om dom har någe upphittat.

Körde en bowling med syrran, L & mr P. Första serien vann flickan (lär meddela att L spöade syrran i den), andra & tredje syrran varav den tredje överlägset... Ja ja - nästa gång kanske ;) Skam den som ger sig liksom - har nog kommit på knepet nu ha ha ha

Sen blev det också en snabbvisit i en av stans färgaffärer, banken (j*la surfitta det va som jobbade så Swedbank - tror f*n jag ska byta!) & en tur till gammelmormor där vi också träffade Irja (moster). Lucas körde stenhårt med att lära sig hur gamla alla var och "tvingade" I att skriva en lapp med allas ålder. Sen lärde han sig ett par ord kiitos & lopeta (stavningen kan dock vara fel eftersom finskan har sina egna stavningar på typ allt...) & sist men inte minst så gav han I våran portkod ifall hon skulle ha vägarna förbi nån gång ;)

Nu är det bedtime om det ska bli någe gjort imorgon & det är ju i stort sett allt som ska bli gjort imorgon - uj uj uj.... På återseende!

/D

1 kommentar: