onsdag 26 maj 2010

Färdig!

Sådär ja! Då har vi klarat av denhär dagen med fix, trix, stök & bök också - skönt! Ska sitta här & bara glo en stund nu innan det är bedtime!

Började dagen med att köra Lucky till lekis eftersom vi hade sovmorgon till 7 imorse. Sen blev det hem för att härja lite med P. Bjöd upp Janne B på en kaffe & så hade han köpt med sig mazariner & sockerkaka....ja ja - tur att man inte käkar gotte varje gång man dricker en kopp för då skulle man bli ännu tjockare med tanke på att det blir ett gäng koppar/dag - tror nästan jag har slagit rekord idag ;)

Sen kom L hem från lekis, lunch innan vi mötte upp Sara&Delina för en promenad ner på stan. Hämtade ut P's salva på apoteket - försökte ju med det igår också, men då hade inte receptet hunnit komma in än, men allt ska väl inte gå fort tydligen.... Blev ett par dreggel-lappar till honom också eftersom han typ alltid är fuktig i dubbelhakan & så blir det rött & irriterat så förhoppningsvis hjälper lapparna. Just ja - en kaffe på valonen blev det också :)

Hem & fixade med tvätten som blev istoppad innan vi gick iväg. Hängde ute & den torkade ju fort - nice värre! När vi ändå va i farten drog vi över till S&D på en kaffe också ;)

Nu har jag plockat, diskat, vikt tvätt, kollat lite trav & hamnade här. Känner att man är trött när man sätter sig ner & slappar så snart är det dax för sängen!

Hoppas på fint väder & att jag är pigg imorgon bitti så kanske det blir att gå till lekis m L (okej - han får cykla).

Kram & go'natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar