torsdag 13 maj 2010

Cigarettförrådet tomt...

....va inte alls skoj att börja med att klä på sig & ta en tur ner till OK för att inhandla cigg, men morgonkaffe utan cigg är ju som kläder utan tyg eller nåt...

Jaja - väl det fixat så väntade ett TON disk....underbart att diskmaskinen bestämde sig för att pajja just nu....ja ja....nu är det iaf klart & det är väl rätt okej & stå & diska så länge man har lugn & ro. L lekte vandrande sten eller monster med P & han va nöjd. Tror han gillar när jag håller på med något vettigt för sätter jag mig vid datorn när han är vaken så är han inte alls lika nöjd he he

L-Å är visst lite sjuk idag....skönt att en annan bara tog några öl för två sjuka med barn är inte nån höjdare faktiskt! Då är det även bevisat att man tydligen blir sjuk av alko även efter 50 så det är väl bäst att man fortsätter vara avhållsam mot den varan ;) Med ett undantag på lördag då kanske :)

Vilket j*la väder då! Regnet smattrar förfullt....tyckte det hade blivit en okej balans med fint på dagarna & lite mulet framåt em/kvällen, men, men...en miss i protokollet bara??

Nope - städa, städa, städa!!! Få iordning nån typ av ätbart till mig & L & sen lär vi ta oss ner på stan såsmåningom också.... Ikväll blir det mys på hög nivå!

Kram D

1 kommentar:

  1. Jaha så man blir sjuk även efter 50.. Va ska man nu se fram emot då..pension?

    SvaraRadera