lördag 7 augusti 2010

Igen :/


Så kom den lilla (stora) frågan igen - varför vaknar jag kl.8 när vi är barnfria & man har chansen & sova i stort sett hur länge man vill? Well - här är jag iaf - vaken men inte direkt pigg, men somna om gick inte heller så är väl lika bra & försöka dra igång dagen.... En kopp java & en dusch så kanske man är lite människa iaf....

Lucas & Janne va också & rockade lite så fick en liten mysstund med Lucky-boy! :)


Ängelsberg & Engelrocken igår - riktigt trevligt. Inte så väldans mycket folk, men bra musik & trevligt folk som va där - inte mycket att klaga på m andra ord. En liten grej - skulle velat höra lite mer Bruket, men tidsscheman är tidsscheman & tyvärr tog tiden slut alldeles för fort.

"Sit On My Face"


"Finks"

Har checkat upp hur det är med lilla P också - han hade skött sig bra - duktig pojke! :) Tror det beror en hel del på att vi tillbringar en hel del tid ihop med fröken forsberg & co så han känner sig nog rätt hemma både där & med dom, men om ett par timmar ska jag sticka & sno hem honom! :)
Kanske man kan snylta åt sig en kaffe på Brage också (eller jag vet).

Nope - duschen & sen ska det knåpas ihop en V75:a som ger 7 rätt & massa pengar så vi kan hitte på en hel massa skojjerier i framtiden :)

Kram så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar