tisdag 17 augusti 2010

En trevlig dag till slut :)

Efter våra morgonbestyr när P varit gnällig & vi sovit en timme till så började saker & ting arta sig. Funderade ett tag på att åka till busborgen, men vi tar det en annan dag istället - när återstår att se. Är ju lite roligare & åka t v-ås när man har lite pengar & kan shoppera lite när man ändå är där.

Istället blev det bestämt att vi skulle joina E & R.B * 2 & ta en tur t lekparken i Västanfors. Lagom när vi skulle åka öppnade sig himlen så vi tog en tur t gammelmormor istället, men det måste ha varit någon väldigt lokal liten skur för där hade det inte kommit eller kom en droppe så när vi fikat där så tog vi en sväng & busade i lekparken iaf :)

Ronnie & Lucas kör lite slänggunga :)

Pimme gungar - kul, kul!!

Pimpovic & Roddic grejjar o donar lite

Professor Rod undersöker :)

Dax för lite shopping påväg hem & jag hittade en kaffebryggare på lidl - wihoo - nu kan jag dricka & bjuda på varmt kaffe eftersom E har en likadan & den gör gott kaffe - kanoners!

Precis avklarat middagen - korvstroganoff & ris fick det bli så nu är det dax & börja på & få L i säng för imorgon börjar allvaret igen - fatta - han ska börja ettan - helt sjukt! Tiden får inte gå såhär fort!!

Kram D

2 kommentarer: