söndag 13 juni 2010

På TV säger dom...

...att det är söndag idag? Helgen har bara svischat förbi - don't like! Hur som - får väl ta vara på dagen & göra det bästa av den. Just nu har P somnat en stund igen - han har inte sovit så bra nu på morgonen...vaknade vid halv fem & åt lite & sen kom han aldrig till ro på riktigt igen utan jag vaknade till typ var 10:e minut så strax före 7 gick vi upp. Frukostat & efter att P gjort nr2 så kollade vi lite tv & nu är det som sagt vila som gäller för honom igen.

Pappan sover också - hade en plan på att göra detsamma, men nu har jag vaknat till liv efter lite kaffe så tror jag tar & har lite egentid framför datorn i lugn & ro istället :)

Solen är framme (om än lite moln&småkyligt) & det är bra. Har nämligen en plan på att ta med L-Å & P ut på en liten söndagsutflykt - får väl se hur det blir med det när dom behagar vakna igen båda två :)

Måste passa P under dagen också så han inte blir uppäten av pappan eftersom han fick ha sin nya body som han förövrigt verkar gilla ;)

3 kommentarer:

  1. Oj vilken söt grabb. Måste boka in en kaffe nån dag så man får träffa sötnöten. Och inte att glömma syster sin också =)

    SvaraRadera
  2. Och inte glömma snyggingen Lucas heller :)

    SvaraRadera