söndag 12 december 2010

MEN!!

Har precis kommit på att det är söndag & med andra ord måndag imorgon & då är det ju dax för L-Å att åka iväg på jobb igen - FAN DÅ! Vart har denhär helgen tagit vägen?? Önskar att det inte va såhär. Önskar att han hade ett jobb där han inte låg borta så man fick träffas åtminstone nån timme innan det är sovdax men är ju inte helt enkelt med att hitta såna jobb nu heller - BLÄ!!

Får väl helt enkelt göra det bästa av situationen.....ha en riktig myskväll med mat, film & MASSOR med ljus. Kommer ändå ha ångest hela kvällen, men, men....

P somnade till alldeles nyss så han får väl sova en liten stund sen ska vi knalla över t grannen för att överlämna lite pengar för lite grejjor som är på gång nästa helg.... Sen skulle mina pengar komma idag - har väntat hela dan, men än har dom inte setts till & kommer dom inte så kommer jag bli totalt vansinnig & ut o leta tills jag hittar den som är skyldig mig.

Nä....måste göra nåt - kan inte bara sitta här! Ska ringa darlingen & se om han vill ha skjuts hem - är ju snorkallt ute - tycker inte han ska behöva gå från klubben om ingen är där så han får skjuts. Japp! Så får det bli!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar