tisdag 2 november 2010

Tidig kväll

Lär bli en tidig kväll idag - imorgon är det dax o jobba igen - fm *pust & stön* Varit riktigt gristrött hela dagen idag - kanske är det p.g.a. vädret för sovit har jag då gjort så det räcker till. Kanske kan vara bra att komma upp o igång direkt imorgon bitti - vem vet.... Bara & gilla läget hur som helst :) En månad kvar sen blir jag mammaledig minst två igen - inte hört något om dagisplats än, men har jag ingen plats i januari så lär det köra ihop sig ganska skapligt....hmm...

I söndags va vi ju & hämtade en spis. Kanon en fräsch en för 800:- i stan dessutom - perfekt. 400 V va det också eftersom L-Å burit upp en 220 V för x antal år sen & va SÄKER på att det va rätt så va det ju toppen! Idag skulle han koppla in den & TADA - det skulle vara 220V :( Lite lagom tröttsamt kan man väl kanske kalla det - nu är det ingen barnsäker spis ändå & lär sälja denhär & leta rätt på en ny BLÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!

Nä - duscha & soffhänga lite innan det är zzz....

Kram D

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg
    att du skriver att du kommer att bli föräldraledig.

    Du kan ha rätt till en försäkring som ökar pensionsinbetalningen under föräldraledigheten om du är privat arbetare. Du måste också jobba på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

    Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: www.afaforsakring.se/foraldraforsakring

    Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

    Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
    www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

    Angelica
    AFA Försäkring

    SvaraRadera