söndag 14 november 2010

Grattis pappor!

Inte ens en vecka kvar innan vi ska iväg på Svenska Höjdare Kryssningen - ska bli SÅ j*la skoj!!

Eftersom det är "alla pappors dag" idag så har vi varit lite här & där. Varit över t Broarna för att gratta pappsen, men han va inte hemma, men fika fick vi hur som & lite lek med Rod. Både P & R gjorde en varsin klotning nerför en liten tröskel, men det fixade sig det också :) Ibland har dom lite bråttom bara *s*

Nu är pappa L-Å grattad också & snart ska L åka till sin pappa & så är grattandet klart för i år.

L har varit lite småkass i magen nu på em - hoppas det inte är mer än så & att det bara är nåt han käkat för jag har noll lust & bli sjuk!

Imorgon är det jobbeli jobb som gäller igen. Kortvecka - bara 4 dagar - fint det!

Av nån anledning har det blivit ett diskberg i köket igen så jag ska väl ta tag i en del av det....typ så mycket det går så får resten vänta tills imorgon. Eftersom det är pappornas dag så bestämde L-Å att det va pizza som gällde idag. Själv ska jag käka kebab. Gör nog varken från eller till skulle jag tro - vägning imorgon....ser inte helt fram emot det, men hoppas på +/- 0 så är jag nöjd. Varit dåligt på att hålla mig mätt under helgen & käkat när jag varit vrålhungrig, men, men... Kan ju inte vara skitbra varje vecka. Är glad så länge jag håller mig under steg 1 i målet & det är jag ganska övertygad om :)

Kram D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar