lördag 30 juli 2011

Trav, slappning & lite städ....

Ungefär som rubriken har dagen sett ut i lägenhet 286 idag - ganska lik en normal lördag här med andra ord :)

Pimme gjorde en riktig vurpa igår - kom i full fart & ramlade & dunkade pannan rakt in i dörrkarmen - såg ut att bli en jättebula & mamman blev såklart livrädd (pappan också tror jag). Såg ut & bli en jättebula. Tur i oturen så gick det bra ändå - snabbt fram med en ispåse (i detta fall köttbullar) så imorse när P vaknade va det "bara" en liten, liten bula & blått. Första med med all säkerhet inte sista gången det händer.... Dom är hur som helst SJUKT tåliga dom små - skulle en annan gjort något i närheten skulle man troligen blivit liggande flera dagar!

Efter att ha klurat på V75an noga så blev den inlämnad & det kändes rätt bra - två spikar - en lite på chans & en jag trodde va klar, men turen va inte på min (vår) sida idag heller - ena loppet blev det krypcasino ett varv & i det andra fick pållan öppna tufft & gå i dödens, men nästa gång är hon garanterat med på kupongen igen - riktigt tapper som 2:a! (Miss My Money va namnet att lägga på minnet!). Utdelningen på 7orna blev lite knappt 3700:- så det va inte riktigt dom pengarna vi jagade heller så..... Förr eller senare är det vår tur & då ska vi inte ha 400:- var vill jag lova!

Annars har jag slappat, busat med den lilla terroristen, haft M här på en snabbkaffe, plockat, kockat, plockat igen & sist men inte minst (jo Wille är f*n minst) va G, L & W här på en snabbfika.

Nån nytta? Jodå - har städat toaletten så det kanske kan vara rent & fräscht en vecka eller så iaf - lite roligare så.

Nu är det dax & försöka få P i säng snart sen kan det nog tänkas bli någon film & lite mys, men som sagt först ska monstret i säng.

Kram D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar