måndag 25 juli 2011

Kanske är den påväg ändå??

Det blir ljusare & ljusare ute vilket känns bra, men sommar & sommarvärme....nja....

Blev tidig uppstigning idag & kanske är det därför P varit extra "dryg" hela fm - har har gjort allt - precis allt han brukar göra + en väldigt massa mer. Blir inte så mycket gjort medan han är vaken, men nu har jag lagt honom i ett försök att få honom att sova lite middag - lär visa sig hur det går med det.... Det låter & flyger gosedjur därinne så han tycker tydligen inte att det är dax riktigt än, men, men - han är iaf kvar på rummet & det är ju prio 1 i alla fall!

Planen var att försöka plocka undan allt han lyckats riva fram under fm medan han sover så kanske vi kan hjälpas åt att dammsuga & torka lite golv på em....

Annars är det inte så mycket planer för dagen - lyckas solen röja väg genom molnen så ska vi ta oss ut en sväng på em också innan mr P mal hål i huvudet på mig ;) Pappa, taton (traktorn), kykke (cykel), gass (glass), kona (skorna) är nog de som är flitigast använda just idag (och den senaste veckan/månaden), men det ploppar ut massa nya ord & namn hela tiden. Har sagt det tidigare, men säger det igen DET ÄR SÅ J*LA FRÄNT!!

Han härmar i stort sett allt - idag har han te.x. lärt sig säga Wille, Linnea, hallo (hallon). Det enda han totalvägrar & säga är Marie - vet inte riktigt varför med tanke på att vi träffar henne nästan varenda dag, men, men - det kommer nog snart det också ska du se "tant" ;)

Dax & sätta fart om det ska hinnas med någonting medan han sussar.

Kram D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar