torsdag 3 mars 2011

Flytit på....

Dagen har bara flytit på - inte hänt några jättegrejer. P har som vanligt varit i sitt esse hela dagen - tänk om jag kunde haft en nypa av den energin så skulle det bli en j*la massa gjort i ett j*la tempo, men så är det ju inte.... Har iaf inhandlat Berocca Boost så det lär testas!!

Va iaf ner till simhallen en sväng med grabbarna på fm. Förutom att det inte är mer än två helt simpla bassänger & snorkallt så är det ju kul att det finns någonstans & bada. Stackars lilla P började bli blå om läpparna & darrade efter 10 minuter så då gav han & jag upp, men som sagt varför skulle kommunen lägga pengar på nåt som gynnar i stort sett alla, kanske främst barnfamiljer iofs men ja....nä det verkar ju dumt - dom kan ju faktiskt ta sig iväg till ludvika, avesta, borlänge, örebro eller vad man nu vill om man vill att barnen inte ska behöva frysa & ha nåt annat än ett par madrasser & leka med ;)

P gillade iaf bastun - me too :)

Sen blev det städning på em vilket inte märks nu by the way....ska väl plocka ihop allt som terror hunnit riva fram under två timmar innan det blir Big Brother i sängen :)

Kram D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar